Skip to content

Hem

Välkommen till Projexan

Vår affärsidé är att leverera högkvalitativ infrastruktur för kommunikation i byggprocessens alla led. Projexan AB är specialister på utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation. Projexan AB grundades 2017 och är en fusion av gedigen kompetens och erfarenhet inom utbyggnad av infrastruktur för kommunikation. Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet inom byggnation av olika typer av kommunikationsnät och vi strävar alltid efter att erbjuda och leverera total kvalitet i byggprocessens alla led.

Vi vill att våra kunder skall uppleva den relation mellan pris och kvalitet vi erbjuder som det bästa alternativet. Tillsammans med våra kunder ser vi till att ligga långt framme, både i planering och byggnation, och tillsammans utvecklar vi en slutprodukt som uppfyller slutkundens behov. Grundtanken är att vi genomför våra uppdrag i nära samarbete med våra kunder och skapar förtroendet för långvariga relationer. Den slutprodukt våra kunder har rätt att begära förutsätter att vi har en hög nivå på yrkesskicklighet hos våra medarbetare.

 

group-icon
I motsättning till vad många tror, är inte Lorem Ipsum slumvisa ord. Det har sina rötter i ett stycke klassiskt litteratur på latin från 45 år före år 0, och är alltså över 2000 år gammalt.

[/threecol_one]

[threecol_one_last]

briefcase-icon
Det är ett välkänt faktum att läsare distraheras av läsbar text på en sida när man skall studera layouten. Poängen med Lorem Ipsum är att det ger ett normalt ordflöde, till skillnad från ”Text här, Text här”, och ger intryck av att vara läsbar text.

[/threecol_one_last]